SPORTIV DE EXCEPȚIE DISTINS CU TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI HUNEDOARA

Hunedoreanca Tănasie Ana Maria, componentă a Echipei Naționale de Handbal Feminin a României și câștigătoare a medaliei de bronz la Campionatul Mondial de Handbal Feminin (Senioare) ce a avut loc în Danemarca este, începând de astăzi, Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara.

246722_1005046606203711_2806878520931726260_n

 

Titul de „Cetățean de Onoare” al municipiului Hunedoara i-a fost acordat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Local. ”Am conferit acest titlu pentru sportiva noastră, din Hunedoara, în semn de recunoaștere și apreciere pentru meritele deosebite, rezultatele obținute și întreaga activitate desfășurată în domeniul sportului”, a declarat Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara.

hanbal1Ana Maria Tănăsie s-a născut pe 6 aprilie 1995 la Hunedoara. Ana Maria a început drumul spre performanță la Clubul Sportiv Școlar din Hunedoara, sub comanda antrenorilor Paraschiva Balici și Ioan Feer. După câțiva ani în care s-a remarcat la junioare, a ajuns la Centrul Național de Excelență de la Vâlcea de unde a făcut pasul spre senioare.  În prezent, aceasta activează pe postul de extremă stângă al Clubului sportiv HCM Baia Mare, fiind una din componentele echipei de handbal a României care a cucerit, anul acesta, medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal din Danemarca.

[slideshow_deploy id=’19659′]



« (Știre anterioară)