Femeia care şi-a abandonat copilul în tomberon, cercetată pentru omor calificat!

Cercetată iniţial pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă, asistenta medicală din Petroşani care în noaptea dintre ani şi-a abandonat copilul în tomberon şi l-a lăsat să moară din frig, este cercetată acum pentru omor calificat.
criminala
 
La finalul audierilor, tânăra în vârstă de 30 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă. „În urma probelor administrate în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Hunedoara a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat, faţă inculpată luându-se măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventive”, au anunţat poliţiştii hunedoreni.
Reamintim că femeia, asistentă medicală la secţia Interne a Spitalului de Urgenţă din Petroşani a născut singură, acasă, o fetiţă chiar în noaptea dintre ani şi apoi a aruncat bebeluşul în tomberonul de lângă bloc, unde acesta a murit de frig. Pruncul fără viaţă a fost descoperit din întâmplare de un bărbat în data de 1 ianuarie şi, după trei zile, oamenii legii din Petroşani au reuşit să o găsească şi pe mama criminală.
[slideshow_deploy id=’17636′]


« (Știre anterioară)