FOTO/Reconstituire cutremurătoare. Copilaşul nou – născut, aruncat printre gunoaie în tomberoanele de lângă bloc!

După ce au adunat probe din locuinţa femeii, Poliţiştii din Petroşani au făcut reconstituirea cumplitei fapte la ghenele de gunoi situate chiar lângă blocul unde tânăra, în vârstă de 30 de ani, locuieşte. O ghenă de gunoi de pe strada Independenţei, exact locul unde a fost găsit fără viaţă nou – născutul.
Picture 008
Femeia, care nu a născut la spital, le-a arătat poliţiştilor cum a scăpat de pruncul născut la termen, pe care l-a aruncat pur şi simplu printre deşeuri, fără nicio remuşcare. Vecinii femeii – asistentă medicală la Spitalul de Urgenţă din Petroşani – sunt şocaţi şi spun că niciun moment nu au ştiut că este însărcinată. „Nu am ştiut că este însărcinată. Purta tot timpul haine mai largi şi ieşea doar seara să plimbe câinele. Nu am bănuit nimic. Era liniştită”, spune un bărbat care locuieşte chiar lângă apartaentul celei care şi-a lăsat copilul să moară de frig într-o ghenă de gunoi în noaptea dintre ani.
Picture 007
Suspecta a fost dusă la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, ancheta desfăşurându-se sub directa supraveghere a procurorilor hunedoreni
Cu gluga trasă bine pe ochi să nu i se vadă chipul, presupusa mamă criminală nu a făcut nicio declaraţie în faţa preseu. Nu a spus nici măcar dacă regretă ceea ce a făcut!
Picture 006
În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămarea sau uciderea nou-născutului de către cea care l-a adus  pe lume. Reamintim că un bebeluş născut la termen a fost găsit decedat pe data de 1 ianuarie la un tomberon situat lângă Blocul 1 de pe strada Independenţei. Medicii legiști susțin că bebelușul a murit din cauza frigului.
Picture 005
Picture 004
Picture 002
Picture 001
[slideshow_deploy id=’19869′]