Drumari reclamaţi la poliţie de prefectul de Hunedoara

Au curăţat drumul de mântuială şi s-au ales cu o sesizare la poliţie făcută chiar de prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu.
646x404
În această dimineaţă, DN 66 Petroşani – Simeria era aproape impracticabil şi asta din cauză că au fost scoase în stradă prea puţine maşini de intervenţie. Situaţia a  fost observată şi de prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu, care a solicitat imediat reprezentanţilor poliţiei să facă verificări şi să ia măsurile care se impun. „Am văzut puţine maşini de intervenţie, cel puţin la primele ore ale dimineţii. Ulterior, au scos toate cele 6 maşini din districtul Baru, acolo unde au fost cele mai mari probleme, iar până în jurul orei 11.00 drumul era perfect curăţat. Am solicitat poliţiei să facă verificări şi să ia măsurile care se impun şi voi solicita acelaşi lucru şi conducerii DRDP Timişoara, de care aparţine Secţia de Drumuri Naţionale Deva”, a declarat prefectul de Hunedoara, Sorin Vasilescu.
Potrivit datelor oficiale, pentru drumurile naţionale, DRDP Timişoara – Secţia de Drumuri Naţionale Deva a încheiat contract cu asocierea de firme Eurospeed SRL & Giga Rena SRL. Contractul a fost semnat pentru perioada 9 decembrie 2015- 31 martie 2016, iar valoarea este de 5.331.494 de lei fără TVA.
[slideshow_deploy id=’20328′]