Valea Jiului fierbe! Se strâng semnături pentru greva generală

Începând de luni, angajaţii Complexului Eergetic Hunedoara vor putea să-şi exprime acordul cu privire la declanşarea grevei generale.
protest-mineri-794x525
 
Reprezentanţii Sindicatului Muntele, principalul organism sindical la nivelul CEH, declarat reprezentativ de instanţa de judecată, au anunţat că vor fi prezenți in sălile de pontaj de la unităţile miniere, alături de angajaţii CEH. „Salariații vor putea sa-si exprime acordul, indiferent de apartenența sindicala, cei care mai cred in unitatea sindicala pot deveni membri ai organizației sindicale Muntele! Avem convingerea ca sunt deja prea multe exemple care arată jaful politicienilor, administratorilor si de ce nu, al unor lideri de sindicat, pe fondul unei politici energetice ANTINATIONALE!  MINCIUNA, HOȚIA, NEMUNCA, CORUPȚIA, POLITICUL trebuie sa dispară din CEH!”, a precizat Petre Nica, liderul Sindicatului Muntele.
Reamintim că, după ce liderii de sindicat de la Muntele au prezentat, vineri, salariaților de la schimbul 2 sentința dată de Tribunalul Hunedoara în cazul insolvenței CEH și consecințele acesteia, minerii au refuzat intrarea în subteran.
[slideshow_deploy id=’27126′]


« (Știre anterioară)