Război între social democraţi şi liberalii hunedoreni

Organizaţia hunedoreană a PSD a anunţat printr-un comunicat de presă că social democraţii vor face campanie împotriva PNL, împotriva a tot ceea ce a însemnat PNL în ultimii 10 ani în județul Hunedoara.

pizap.com14525228541351

„Dacă activitatea fostului președinte al Consiliului Județean și al colegului său, Tiberiu Balint, nu a fost până acum discutată de către liderii PSD, în următoarea perioadă, lucrurile se vor schimba. Se va schimba și poziția față de toți parlamentarii PNL! Se face referire inclusiv la Mariana Câmpeanu și la Dorin Păran care, în ultimii patru ani, nu au existat pentru hunedoreni.

Vom face o campanie constructivă. Dorim să clădim un viitor pentru județul Hunedoara fără ‘Cartelarea Consiliului Județean’ (citat Dorin Gligor — PNL) și fără materiale denigratoare în televiziunile și ziarele ‘familiei’ plătite cu miliarde de lei din banii locuitorilor județului Hunedoara.

Vom face campanie pentru ca administrațiile publice să nu mai ofere contracte de zeci de miliarde firmelor de casă a anumitor politicieni.

De asemenea, vom face campanie ca Hunedoara să nu mai fie înecată în gunoaie! Oamenii au dreptul să cunoască adevărul, iar în iunie să încheie prăpădul celor zece ani. Ajunge!”, se arată într-un comunicat semnat de Radu Barb, secretarul executiv al Organizației Județene a PSD Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’19661′]