16 milioane de lei, pentru întreţinerea drumurilor judeţene

Consiliul Judeţean Hunedoara a decis alocarea sumei totale de 16 milioane de lei pentru lucrările de întreţinere şi reparaţii a drumurilor judeţene pentru anul 2016.
lucrari-dj-830x466
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David,a  precizat că, executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii a infrastructurii reprezentate de reţeaua judeţeană de drumuri şi poduri ce se află în domeniul public al judeţului Hunedoara,  menţinerea acesteia  în stare tehnică corespunzătoare desfăşurării traficului, constituie o prioritate pentru  Consiliul Judeţean Hunedoara. Şi, pentu o circulaţie în cât mai bune condiţii, execuţia  lucrărilor de întreţinere a drumurilor se efectuează anual. Suma calculată dreăt necesar pentru implementarea „Programului de lucrări de  întreţinere şi reparaţii  drumuri şi poduri judeţene, pe anul 2016″  a fost calculată la 16.000, 00  mii lei.
De precizat că, potrivit prevederilor legale, conducerea activităţilor de proiectare, execuţie, modernizare, reparare, întreţinere, exploatare şi administrare a drumurilor judeţene revine autorităţilor administraţiei publice judeţene.       
 [slideshow_deploy id=’24093′]