Câte deplasări în străinătate sunt programate de Adrian David?

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara vor participa în acest an la mai multe delegaţii în străinătate. În acest sens a fost aprobat programul de acţiuni în domeniul relaţiilor externe al Consiliului Judeţean Hunedoara pe anul 2016.

adrian-david-735x400

“În domeniul relaţiilor externe, Consiliului Judeţean Hunedoara intenţionează continuarea în anul 2016, a acţiunilor focalizate pe câteva principii ce conturează politica sa de participare activă, pragmatism şi buget cât mai echilibrat axat pe obţinerea unui profit maxim în domeniul promovării imaginii judeţului în străinătate”, se arată în proiectul Consiliului Judeţean.

La acest moment sunt programate 16 deplasări externe care vor avea loc pe parcursul acestui an.

“În cadrul acestui program vor fi prevăzute două tipuri de acţiuni, menite să menţină apartenenţa judeţului Hunedoara la organisme europene şi parteneriatele existente dar şi acţiuni care se doresc a deschide noi canale de cooperare cu partenerii externi, atragerea de fonduri de la Uniunea Europeană precum şi o mai mare implicare în proiecte promovate de aceasta. Se va încerca realizarea acţiunilor cu costuri minime, alegându-se cea mai economică variantă de deplasare şi participare, urmărindu-se maximă eficienţă în ce priveşte cheltuirea banilor”.

[slideshow_deploy id=’19869′]