COMEDIA ”ȘI MINIȘTRII CALCĂ STRÂMB”, O NOUĂ PREMIERĂ DE EXCEPȚIE LA TEATRUL DIN PETROȘANI

Magnific ! Acesta este cuvântul prin care poate fi descris, în cel mai simplu, dar în același timp în cel mai complet mod, spectacolul de gală al noii piese din repertoriul Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, jucată sâmbătă seara în fața unui public care a umplut până la refuz sala de spectacol.teatru

 

”Și miniștrii calcă strâmb”, piesa lui Ray Cooney, pusă în scenă la Petroșani de regizorul Daniel Vulcu și scenograful Vioara Bara, dar mai ales interpretarea absolut senzațională a actorilor Alexandru Cazan (în rolul Ministrului), Nicoleta Bolcă (în rolul secretarei Opoziției), Mihai Alexandru, Adelin Ilie, Izabela Badovics, Sergiu Fîrte, Corina Vișinescu, Raul Hotcaș, Oana Ligiu-Gogu și Dorin Ceagoreanu (în celelalte roluri), s-a dovedit a fi un nou regal artistic al excepționalului colectiv al teatrului din Petroșani, care a cules minute în șir ropote de aplauze și urale din partea unui public realmente încântat, după mai bine de două ore de spectacol în cel mai frumos înțeles al cuvântului.

Dacă nu ați reușit să ajugeți la premieră sau dacă nu ați mai găsit un loc liber, vă recomandăm să vă rezervați încă de pe acum un loc în sală la următoarea reprezentație a piesei.

[slideshow_deploy id=’19869′]