Ce reclamaţii au turiştii care vin la Petroşani?

 

De ceva timp la Petroşani funcţionează Centrul Naţional de Informare Turistică. Angajaţii de aici s-au confruntat şi cu reclamaţii venite din partea turiştilor. Acestea nu îşi pot găsi rezolvare din partea municipalităţii de la Petroşani.

COR_2397

“Am primit reclamatii dupa ce am realizat un lucru bun din motive obiective. Este vorba despre camerele web pe care am reusit sa le punem pe site-ul CNIPP-ului, dar din cauza intrarii in insolventa a platformei  care gazduia acele camere, cele din Parang nu mai sunt functionale”,  a declarat Adrian Mraz, directorului Centrului Naţional de Informare Turistică Petroşani.

În ultima vreme la Petroşani poposesc şi turişti din străinătate care sunt interesaţi de staţiunea montană care spre deosebire de celelalte staţiuni din ţară le oferă condiţii optime pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar şi linişte.

“Din strainatate am avut tot un roman in vizita care a venit sa solicite niste informatii si se bucurase ca a aparut si in Petrosani o astfel de structura. A promis ca va mai aduce niste turisti englezi”,  a mai subliniat Mraz.

[slideshow_deploy id=’17636′]

 



« (Știre anterioară)