Deputat PSD în instanţă după ce a  condus beat

 

Mircia Muntean, deputat PSD şi fost primar al Devei, are astăzi termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde se judecă dosarul în care paralmentarul este acuzat că a condus băut.

Mircia-Muntean-660x330

După două runde de amânări, deputatul Mircia Muntean vine luni din nou în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde se judecă procesul în care demnitarul este acuzat că a condus beat. În acest dosar, magistraţii au acceptat cererea în probaţiune formulată de reprezentantul Ministerului Public constând în audierea martorilor Lupaşcu Ghiorghe, Jovanovic Dragomir, Jula Dorel şi Luca Cristian şi au anunţat că după audierea acestora se vor pronunţa cu privire al solicitarea de efectuare a unei expertize medico-legale privind calculul alcoolemiei.

Lucrarea penală în care inculpat este Mircia Muntean a fost instrumentată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație, care a dispus trimiterea în judecată a deputatului hunedorean sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.

[slideshow_deploy id=’20328′]