Fiscul vrea să lase Petroşaniul în frig?!

Contestaţie la decizia de amânare a procedurii falimentului pentru Termoficare SA

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara a contestat în instanţă decizia comitetului creditorilor de la Termoficare SA prin care s-a dispus amânarea intrării în faliment a societăţii de termoficare.

caldura

În data de 15 februarie, comitetul creditorilor de la SC Termoficare SA Petroşani a luat decizia ca intrarea în faliment să fie amânată până după finalizarea furnizării agentului termic. Numai că Fiscul nu este de acord şi vrea ca falimentul să fie declarat imediat, aşa că a contestat decizia din 15 feruarie în instanţă.

„ANAF-ul a solicitat intrarea în faliment, dar având în vedere că noi suntem în perioadă de furnizare, comitetul creditorilor a zis să se amâne intrarea în faliment a societăţii, până după finalizarea furnizării. Oricum, după finalizarea furnizării, acest lucru se va întâmpla”, a declarat Ovidiu Muntean, directorul SC Termoficare SA.

Procesul se află pe rolul Tribunalului Hunedoara şi are termen în data de 29 martie. Tot pe rolul Tribunalului Hunedoara este şi cauza care vizează insolvenţa, respectiv falimentul societăţii de termoficare din Petroşani.

[slideshow_deploy id=’13837′]