UPDATE! Accident rutier in Petrosani – Zona Aviatorilor

Trei autoturisme au fost implicate in accidentul rutier care a avut loc in zona Aviatorilor din municipiul Petrosani. Doar doua dintre acestea se aflau in mers, in timp ce un autoturism era oprit pe prima banda. 

IMG_0589

„Este un eveniment rutier soldat cu pagube materiale in care au fost implicate trei autovehicule, doua in miscare si unul in stationare. Din primele declaratii ale conducatorilor auto si ale martorilor rezulta ca doua dintre autoturisme se deplasau pe aceeasi directie de mers, respectiv o Dacie Logan cu remorca a plecat de pe loc de pe banda intai si a iesit in fata autoturismului Nissan, rezultand o tamponare. Soferul Nissanului a incercat sa evite impactul si s-a rasturnat. Masina stationata are pagube minore. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Cristian Radulea, agent sef principal Politia Rutiera Petrosani.
Conducatorii auto implicati in evenimentul rutier au fost condusi la sectia de Politie din Petrosani pentru a da declaratii.

IMG_0588

IMG_0586

IMG_20160306_204629

IMG_20160306_204425

 

 

IMAG2245

IMAG2244

Foto: Monika Baciu/ Alexandra Aloje