Sute de executări silite pentru neplata taxelor

Peste 100 de petroşăneni executaţi silit de Serviciul de Taxe şi Impozite Locale. Pentru că nu şi-au plătit dările, sute de petroşăneni au ajuns pe lista celor ce urmează a fi executaţi silit. La data de 26 februarie, un număr de 113 persoane şi firme figurau pe lista neagră a datornicilor către bugetul local.

executare-silita-9_09_2015

“Întrucât actul administrativ fiscal nu a putut fi comunicat prin una dintre modalităţile de comunicare (…)  am procedat (…) la comunicarea actului administrativ fiscal prin publicitate. În acest sens s-a afişat în data de 26.02.2016, concomitent la sediul Primăriei Municipiului Petroşani, Serviciul Impozite şi Taxe şi pe pagina de Internet a Primăriei Municipiului Petroşani anunţul nr.56262 din 26.02.2016”,  se arată în informarea celor de la Serviciul de Taxe şi Impozite Locale Petroşani.

Sumele ce sunt de recuperat de la rău-platnici sunt de ordinul zecilor de mii. Există însă cazuri când aceste persoane nu au niciun venit, astfel că banii se recuperază prin muncă în folosul comunităţii.

[slideshow_deploy id=’22083′]



(Următoarea știre) »