APA SERV, GAZDA OPERATORILOR DE APA DIN BAZINUL JIU-OLT

In perioada 24-25 martie 2016, la sediul Apa Serv Valea Jiului va avea loc un simpozion, unde se va discuta pe tema „Efectul Fondurilor Europene in sectorul de apa/apa uzata la nivel national si respectiv local asupra investitiilor, ratei somajului si a altor indicatori economici ”.

12395264_1123619314324418_171247112_n

La acest eveniment vor fi prezenti: un reprezentant al Ministerului Fondurilor Europene, presedintele Comitetului Teritorial Olt-Jiu ARA , directorul general Apa Canal S.A Sibiu Mircea Niculescu, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Adrian David,  vicepresedintele Comitetului Teritorial Olt-Jiu ARA , directorul  general Apa Serv Valea Jiului S.A. Costel Avram, primarii Vaii Jiului dar si 8 operatori de apa  din tara.

In cadrul simpozionului vor fi puse in discutie subiecte precum stadiul implementarii proiectelor, pregatirea portofoliului de proiecte aferent perioadei 2014-2020, rolul Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara in pregatirea si implementarea proiectelor, dar si importanta cost-beneficiu a aplicatiei de finantare. Inchiderea reuniunii de pe 25 martie va fi precedata de discutii libere si concluziile finale .

Orice întâlnire de genul acesta aduce beneficii tuturor. Învățăm din experiența colegilor nostri și împărtășim la rândul nostru ceea ce știm. Prezenta operatorilor regionali,a reprezentatilor Ministerului Fondurilor Europene și a experților Jaspers și BDO ne da speranțe,  într-o întrunire foarte benefica pentru toate părțile.”, declară directorul general al Apa Serv Valea Jiului S.A.,  Costel Avram.

De retinut este faptul că Apa Serv Valea Jiului este primul operator din ţară care a terminat proiectul pe POS Mediu 2007-2014, atragand peste 40 de milioane de euro, si totodata este primul din tara în ceea ce priveşte derularea celei de-a doua părţi a investiţiei, pe perioada 2014-2020.

[slideshow_deploy id=’20328′]