Asfalt pentru străzile secundare din Petroșani

Pentru că, în general, străzile principale din municipiul Petroșani au fost modernizate în ultimii ani, grație atragerii și utilizării fondurilor europene de către autoritățile administrației locale, edilii au decis ca o parte din lucrările de asfaltare efectuate în acest an să vizeze și câteva străzi secundare din zona centrală a municipiului, utilizate de șoferi fie pentru a ajunge la diverse instituții din oraș, fie pur și simplu pentru parcarea la domiciliu.

petrosani5

Una dintre aceste străzi este și cea situată în paralel cu strada Constructorului, pe care astăzi au fost demarate lucrări de asfaltare. ”Este vorba despre strada care merge în paralele cu str. Constructorului și cu Centrul civic, în zona din spatele CEC și Bancpost. Am început aici asfaltarea acestei străzi care este, în general, foarte circulată”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

De asemeena, tot astăzi a fost finalizată și lucrarea de asfaltare la blocurile 25-27 de pe strada Aviatorilor.

Primarul municipiului Petroșani spune că, în perioada imediat următoare, sunt vizate și alte străzi secundare pentru a fi asfaltate, dar programul de modernizare a arterelor rutiere, a străzilor și drumurilor comunale cuprinde și asfaltarea unor drumuri din Colonie, a drumului spre Dâlja precum și, parțial, a șoselei de centură din Petroșani.

”În fiecare an am efectuat, pe lângă lucrările permanente de întreținere a tuturor drumurilor (cu peticiri ale gropilor) din oraș, astfel de investiții în modernizarea, prin turnarea de covor de asfalt, a altor străzi importante din oraș. Facem acest lucru și în acest an și vom continua în același ritm până când asfaltul va fi prezent pe toate drumurile principale și secundare din Petroșani”, apreciază Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru aceste lucrări, autoritățile locale din municipiul Petroșani utilizează fonduri de la bugetul local.

petrosani2

petrosani4

petrosani1

[slideshow_deploy id=’19869′]



« (Știre anterioară)