Minori tâlhăriţi de către alţi minori!

Doi minori au fost agresați aseară, de  un grup format din mai mulți tineri.Aceștia au semnalat Poliția Locală Deva,care a ajuns  în cel mai scurt timp la fața locului, unde au găsit doar victimele agresiunii. 

hot-minor-696x429

”În seara zilei de 22.03.2016, în jurul orei 19.05, Poliţia Locală Deva a primit o solicitare din partea Poliţiei Municipiului Deva care sesiza faptul că doi minori au fost agresaţi la scările de acces spre Cetate de un grup format din mai mulţi tineri. Ajuns la faţa locului, echipajul Poliţiei Locale a găsit doar victimele agresiunii. Copiii au relatat faptul că au fost loviţi şi deposedaţi de anumite sume de bani. Victimele agresiunii au fost preluate imediat de echipajul Poliţiei Locale în autoturismul de serviciu şi s-a început  căutarea atacatorilor. În paralel, au fost comunicate dispeceratului Poliţiei Locale Deva semnalmentele agresorilor, cinci la număr, şi s-a solicitat monitorizarea video a zonelor învecinate comiterii faptei.”, declară reprezentanții Poliției Locale Deva.

Autorii faptei,cu  vârste cuprinse între 11- 15 ani, domiciliați în Deva, au fost prinși de polițiști cu ajutorul camerelor de supraveghere. ”În baza informaţiilor primite de la operatorii Centrului de Monitorizare Video Trafic, cu ajutorul imaginilor frunizate de camerele de supraveghere din oraş, agresorii au fost depistaţi în faţa Deva Mall. Ajunşi la faţa locului, după ce victimele au confirmat că respectivii sunt autorii agresiunii, atacatorii au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei Locale Deva în vederea stabilirii identităţii. Ulterior, aceştia au fost predaţi Poliţiei Municipiului Deva pentru continuarea cercetărilor şi competenta soluţionare.Menţionăm că autorii faptei sunt: B.A.R. – 11 ani, H.D. – 15 ani, I.D.G. – 11 ani, M.I.G. – 12 ani, A.V.C – 15 ani, toţi cu domiciliul în Deva.”, declară sursa citată anterior .

[slideshow_deploy id=’19869′]