Razie de amploare în cartierele COLONIE ȘI AEROPORT din PETROȘANI

O razie de amploare a fost efectuată în cursul zilei de ieri, în municipiul Petroșani, în cartierele  Aeroport și Colonie.

În urma acțiunii , poliţiştii petroşăneni au depistat un suspect în vârstă de 48 de ani, din municipiul Petroşani, care în noaptea  de 01/02.12.2015, a pătruns, prin forțarea sistemului de asigurare, într-o anexă gospodărească, amplasată pe strada Independenței,  din municipiul Petroșani, de unde a sustras bunuri în valoare de 100 de lei.

razie (1)

”În data de 23.03.2016, poliţiştii petroşăneni au efectuat o acţiune în cartierele  Aeroport și Colonie, din  municipiul Petroșani, acţiune  în cadrul căreia au depistat un suspect în vârstă de 48 de ani, din municipiul Petroşani, cu privire la care au stabilit faptul că, în noaptea  de 01/02.12.2015, a pătruns, prin forțarea sistemului de asigurare, într-o anexă gospodărească, amplasată pe strada Independenței,  din municipiul Petroșani, de unde a sustras bunuri în valoare de 100 de lei.

 În urma probelor administrate, faţă suspect s-a dispus continuarea urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’30675′]