La Brădet se construieşte prima pensiune

În zona de agrement Brădet se construieşte prima pensiune privată. Până când investiţia va fi finalizată, în zonă va fi amenajată o terasă şi un loc de joacă pentru copii.Omul de afaceri Radu Mihai Roşca este cel care a decis să investească în zona de agrement Brădet, pe un teren privat, cu fonduri, de asemenea, 100% private. Investiţia se va desfăşura pe o suprafaţă de 800 mp şi va cuprinde o sală de evenimente, un restaurant rustic cu pensiune şi un loc de joacă pentru copii.

7

„În prima fază, cum dă căldura, o să amenajăm acolo o terasă, cu loc de joacă pentru copii dotat cu jucării şi chiar o lădiţă de nisip pentru cei care vin cu cei mici la Brădet”, a declarat Radu Roşca.

În anul 2012, odată cu reabilitarea centrului civic din Petroşani, s-au desfăşurat lucrări de reamenajare şi în zona de agrement de la Brădet, unde s-a reconstruit întreg spaţiul destinat relaxării.  Proiectul a avut o valoare totală de aproximativ 7 milioane de euro, contribuţia din bugetul local fiind de 19,5 milioane de lei. Conform planului detaliat de lucrări, în cadrul proiectului a fost reabilitată zona pietonală cuprinsă între Piaţa Victoriei şi Parcul „Comunitatea Europeană”, de lângă Teatrul de Stat „Ion D. Sîrbu” din Petroşani cu pavaj din piatră, întrerupt de zone verzi. De asemenea, au fost reabilitate ori s-au construit noi spaţii de odihnă, iar alte două parcuri au fost şi ele finalizate. În plus, lucrări de reamenajare s-au desfăşurat şi în zona de agrement de la Brădet, unde s-a reconstruit întreg spaţiul destinat relaxării, care însă nu a cuprins şi terenul în discuţie.

[slideshow_deploy id=’22083′]