S-a dat startul la investiția pentru amenajarea primului cinematograf 3D de la Petroșani

Fostul Cinematograf ”7 Noiembrie” din centrul municipiului Petroșani urmează să fie refuncționalizat și, după execuția unor ample lucrări de investiții derulate în acest spațiu de către Compania Națională pentru Investiții (CNI) va fi transformat în cel de-al doilea cinematograf modern (3D) din Valea Jiului, după cel de la Vulcan.

cinema3

În acest scop, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, împreună cu directorul executiv al Primăriei Petroșani, Paulina Dragoș și cu Adrian Suciu, reprezentantul antreprenorului care a câștigat licitația organizată pentru execuția acestui proiect, au făcut, la finalul săptămânii,  o evaluare a situației de lucrări.

”Este timpul să trecem la treabă,pebtru că timpul este scurt și sunt multe făcut ca să avem la termen, adică peste aproape un an, acel cinematograf cu proiecții 3D, pentru 250 de spectatori. Cinematograful va putea fi utilizat și pentru evenimente de tip conferință, seminar, prezentări de diferite tipuri. Adică reușim să împlinim 2 obiective locale, într-un singur proiect.Proiectantul și executantul lucrării știu ce trebuie făcut. Le doresc spor la lucru”, a declarat, cu acest prilej, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

cinema2

[slideshow_deploy id=’19869′]