Apă pentru locuitorii din Valea Lupșască – Vulcan

Mai multe familii din zona Valea Lupșască urmează să beneficieze de apă potabilă, după ce Apa Serv Valea Jiului și-a luat angajamentul de a extinde rețeaua.  

11202609_10207925234702532_8140948240614406691_n

O parte a locuitorilor zonei nu au fost prinși în proiectul european de extindere a rețelei, iar operatorul va realiza investiția din fonduri proprii.  ”Apa Serv Valea Jiului caută toate soluțiile posibile din punct de vedere tehnic pentru ca locuitorii din Valea Lupșască să aibă apă potabilă în cel mai scurt timp”, a declarat, Florin Donisa, sef departament tehnic Apa Serv Valea Jiului. În zonă a fost și o echipă formată din specialiștii operatorului de apă și canal.

”Astăzi m-am întâlnit cu d-l. Director Costel Avram al SC APA SERV VALEA JIULUI SA și cu ceilalţi 5 locotenenţi ai săi la fata locului, pe str. Valea Lupșească din Vulcan, să lămurim problema. Noi, cei de pe stradă, așteptam un răspuns de câteva luni și văzând că nu mai apare am început războiul. După cum mi s-a arătat, proiectul este făcut până la jumătatea străzii ( de niște specialiști ). Apa Serv nu prea ar avea vină. Totuși, trăim în anul 2016 și noi, 10 familii rămase fără apă, trebuie să facem cumva să avem. După discuțiile purtate față în față, mi-am dat seama că d-l. Costel Avram este deschis la discuție și specialistii firmei se gândesc la alte metode ca să avem apă” spune Fane Abrădoai, unul dintre locuitorii zonei. Firma care a realizat proiectul tehnic derulat pe fonduri europene de Apa Serv Valea Jiului a fost angajată de Guvern, astfel că au existat mai multe situații asemănătoare cu cea din Valea Lupșască, rezolvate de Apa Serv Valea Jiului cu fonduri proprii.

[slideshow_deploy id=’13835′]