Blocaj la CEH din cauza Ministerului de Finanțe

Complexul Energetic Hunedoara nu are nici comitet al creditorilor și nici un administator judiciar confirmat. Totul din cauza Ministerului de Finanțe care nu a avut timpul necesar pentru a-și face ordine în acte.

CEH-Petrosani-protest_resize

 

Creditorii s-au adunat la sediul CEH, însă fără niciun rezultat clar. Aceștia ar fi trebuit să voteze pentru confirmarea administratorului judiciar.

“Votarea unui alt administrator judiciar nu s-a făcut pentru că Ministerul de Finanțe trebuia să desemneze un administrator dintr-o listă, lucru pe care nu l-a făcut. Astfel, nu s-a votat pentru un nou administrator. Deocamdată rămâne administrator judiciar provizoriu Casa de Insolvență GMC Craiova ”, a declarat Dan Agrișan, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara.

Astfel, rămâne la decizia instanței cine va fi administratorul judiciar al CEH, pe rolul Curții de Apel Alba Iulia fiind înregistrat un dosar în acest sens care are termen de judecată data de 26 aprilie.

Complexul Energetic Hunedoara nu are nici comitet al creditorilor. Și asta tot din cauza Ministerului de Finanțe.

“Nu există nici comitet al creditorilor pentru că Ministerul de Finanțe s-a nominalizat să facă parte din comitetul creditorilor, dar nu avea mandat să propună și restul membrilor de 2 sau 4 și așa că s-a rămas și fără comitet al creditorilor”, a mai spus sursa citată.

[slideshow_deploy id=’30675′]