FOTO/ Tiberiu Iacob Ridzi: „Noi venim cu certitudini, ceilalţi vin cu promisiuni”

 

MERGEM ÎNAINTE! DEZVOLTĂM PETROŞANIUL. Acesta este sloganul cu care Tiberiu Iacob Ridzi a intrat, oficial, în cursa pentru un nou mandat în fruntea primăriei Petroşani. Aproape toată suflarea liberală din judeţ, dar şi din Valea Jiului, a fost prezentă, astăzi, la lansarea candidatului PNL la Primăria Petroşani. Astfel, a fost prezentată şi echipa care intră în cursa electorală.

IMG_1014

Liberalii susţin că viitorul Văii Jiului, dar şi a judeţului stă în candidaţii lor. Doar dacă Tiberiu Iacob Ridzi câştigă alegerile locale, municipiul Petroşani are şanse la un trai mai bun.

IMG_1013

“Să vorbeşti de viitorul Văii Jiului şi de al municipiului Petroşani e o dovadă de responsabilitate, iar echipa liberală îşi asumă această responsabilitate. Municipiul Petroşani s-a dezvoltat, dar avem nevoie de o echipă care să continue ceea ce ne-am propus. Proiectele, obiectivele, ţintele dumneavoastră trebuie să devină obiectivele noastre. Viitorul poate aduce lucruri frumoase, dar doar dacă va fi Tiberiu Iacob Ridzi primar al municipiului Petroşani”, a spus Vetuţa Stănescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

IMG_1017

Preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău crede cu tărie în echipa Tiberiu Iacob Ridzi (Primăria Petroşani) – Adrian David (Consiliul Judeţean Hunedoara.

IMG_1028

“Am încredere în dumneavoastră, în echipa liberală din Valea Jiului, am încredere în Tiberiu Iacob Ridzi şi Adrian David că putem face viaţa mai bună. Aceşti candidaţi sunt oameni ai faptelor care mereu găsesc soluţii”, a subliniat Bogdan Ţîmpău, preşedintele PNL Hunedoara.

IMG_1037

Adrian David, preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Hunedoara, dar şi candidatul pentru un nou mandat vrea să transforme Valea Jiului din considerente personale.

IMG_1040

“Aici e locul unde m-am născut, unde am crescut, unde îmi este familia, unde îmi sunt prietenii. Am remarcat că Valea Jiului şi municipiul Petroşani au fost aproape uitate. Nu ne dorim ca oamenii să mai fie nevoiţi să plece din Valea Jiului. Trebuie să repornim motorul industrial al municipiului Petroşani şi avem nevoie de o echipă puternică”, a declarat Adrian David, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

IMG_1046

Primarul în funcţie al municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, mizează pe faptul că realizările sale sunt palpabile, şi nu sunt doar simple promisiuni de campanie.

IMG_1047

“Noi venim cu certitudini, cu lucruri care sunt posibil de realizat şi care au rolul de a îmbunătăţi viaţa în municipiul Petroşani. Judeţul Hunedoara va intra pe un făgaş de dezvoltare în următorii 4 ani. Petroşaniul e un municipiu greu cu provocări foarte mari, dar nu le-aş fi putut face faţă fără o echipă adevărată. Suntem o mare familie dedicată cetăţenilor. Noi, echipa liberală suntem garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună. Noi venim cu certitudini, ceilalţi vin cu promisiuni. România este datoare Văii Jiului să nu ne lase”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, candidatul PNL pentru un nou mandate de primar.

IMG_1054

IMG_1056

IMG_1060

 

 

[slideshow_deploy id=’30675′]