”Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat”, este lansat joi de Crucea Roșie și la Petroșani

Crucea Roşie Română Filiala Hunedoara – Subfiliala Petroşani organziează lansarea oficială – „Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat”.

crucea-rosie

Evenimentul va avea loc joi, 28 aprilie 2016, ora 10:00, la Sala de Marmură a Primăriei municipiului Petroşani.  La nivel național, evenimentul are loc, simultan, în 13 județe. Pentru județul Hunedoara a fost ales municipiul Petroșani pentru că directorul Crucii Roșii Petroșani este singurul specialist din cadrul rețelei de experți ai Federației VOLUM, din care face parte și Crucea Roşie Română – Filiala Hunedoara.

Potrivit directorului Subfilialei de Cruce Roșie din Petroșani, Vitan Felicia – Elena, principalele subiecte ale evenimentului vor fi :

  • prezentarea oficială a persoanei desemnate de Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a coordona activitatea la nivelul ONG-urilor pentru udețul HUnedoara;
  • prezentarea rețelei de experți SSM – instruiți de Federația VOLUM în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în muncă.
  • Prezentarea expertului SSM pentru Judeţul Hunedoara,
  • Beneficiile acestui ghid pentru activitatea de volunatar.
Evenimentul marchează de asemenea ”Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă.
[slideshow_deploy id=’30675′]