Mihai Macarie, elevul Colegiului ”Mihai Eminescu” din Petroșani în elita operatorilor Microsoft din România

Pentru Mihai Macarie, elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani calculatorul este un instrument de lucru care i-a adus și certificarea unei performanțe deosebite la nivel național.

Mihai este câștigător al etapei naționale a Campionatului Mondial al specialiștilor în operarea sistemelor Microsoft – ”Microsoft Office Specialist World Championship” 2016, pentru secțiunea Word 2010.

macarie12

Alături de aceștia, alți doi tineri din România sunt câștigători ai concursului național de operare a sistemelor Microsoft , respectiv Ciprian Mureșan (Powerpoint 2013) și Paul Danciu (Excel 2013). Cei trei vor reprezenta România la etapa internațională a competiției operatorilor Microsoft, care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

La ceremonia de premiere, care a avut loc săptămâna trecută la București, ministrul pentru Comunicare și Societatea Informațională, Marius Bostan, le-a adresat câștigătorilor concursului Microsoft din România sincere felicitări pentru aceasă performanță. „Dacă veți continua să studiați și să aprofundați cunoştinţele voastre despre tehnologie, această cunoaştere vă va ajuta nu numai în utilizarea calculatoarelor oriunde în lume, ci și în dezvoltarea unor competențe în foarte multe alte domenii unde tehnologia este utilizată pe scară largă. Bravo, români campioni !”, a spus ministrul Marius Bostan.

[slideshow_deploy id=’33106′]