Hrana minerilor aduce încă o executare silită pentru CEH

Firma care prepara și distribuia hrana caldă a minerilor din Valea Jiului, Fortex Food, a obținut în instanț executarea silită a Complexului Energetic Hunedoara.
mancare_mineri_1-715x400
Fortex Food se adaugă altor societăți care deja au o sentinț similar, însă pe rol mai sunt și alte cauye în care se cere executarea silită a companiei energetic hunedorene.
De precizat că,  în luna martie, pe când CEH încă era în insolvență, Casa de Insolvență GMC Craiova a depus la Tribunalul Hunedoara, raportul cu cauzele care au condus la insolvența CEH, iar printer acestea se regăsesc și unele contracte  încheiat cu diverși furnizori de compania energetic.  Pe listaînțelegerilor comerciale care ar fi contribuit la actual stare financiară de CEH este și contractul încheiat în aprilie anul trecut de CEH cu Fortex FOOD pentru masa caldă a minerilor, cu o valabilitate de un an, contravaloarea acestuia fiind de  7.754.518,8 lei. 
Fortex Food Distribution s-a înscris și la masa credală cu o creanțăîn valoare de 3.663.606,97 lei, însă, cum CEH a fost scos din insolvență prin decizia magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia, la fel ca și alți creditori distribuitorul hranei calde a apelat la instanță pentru a-și recupera datoriile.
În acest ritm în care se succed sentințele definitive de executare silită, pentru CEH va fi foarte greu, dacă nu imposibil să mai funcționeze și falimentul pare tot mai aproape.
[slideshow_deploy id=’33110′]


(Următoarea știre) »