Alexandra Suciu , ”Pas cu pas” alături de prof. Petronela Baldovin, în drumul spre scenele de valoare ale muzicii românești

Performanțele artistice ale membrilor cenaclului ”Pas cu pas” din municipiul Lupeni, coordonat de inimosul prof. Petronela Baldovin sunt deja, de o bună perioadă de timp, răsplata meritată a talentului micilor artiști din Lupeni, care fac cinste nu doar acestei comunități locale ci întregii Văi a Jiului.
 copil-baldovin
Ultima performanță vine din partea solistei Alexandra Suciu, care și-a adjudecat ”Marele Trofeu” atât la secțiunea de interpretare muzicală, cât și la secțiunea teatru, în cadrul festivalului ”ArMusik Fest” de la Arad, care a avut loc la finele săptămânii. Performanța confirmă rezultatele obținute de micuța vedetă a Cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni, care a câștigat anul acesta mai multe concusuri artistice locale și naționale. Alături de aceasta, încă mulți alți membri ai cencaclului și-au înscris numele pe lista lungă a laureaților la diverse festivaluri de muzică.
baldovin2
[slideshow_deploy id=’33105′]