Greva foamei în fața Primăriei Vulcan

 Un bărbat din Vulcan declanșează greva foamei în fața Primăriei din localitate  și cere să vină DNA-ul pentru a verifica documentele Clubului Sportiv Vulcan.
PRIMARIA-MUNICIPIULUI-VULCAN1
 
Savu Secrieru a notificat în acest sens Primăria Vulcan, în subordinea căreia funcționează Clubul Sportiv, anunțând că a  decis să intre în greva foamei începând cu data de 31 mai. Bărbatul este tatăl a doi copii pasionați de șah și foști sportivi legitimați la CS Vulcan în perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2016, dar în prezent sunt înscriși la un alt club sportiv. Spune că recurge la această formă de protest nemulțumit fiind de modalitatea de rezolvare a sesizărilor anterioare.
greva_foameiAre mai multe revendicări și cere chiar să vină DNA-ul pentru a verifica documentele contabile ale Clubului Sportiv Vulcan, începând cu 2009 și până în prezent. Mai mult, protestatarul consideră că este utilă și verificarea tuturor tabelelor cu primele achitate sportivilor de la secția de fotbal, dar și semnăturile acestora. Mai mult, Savu Secrieru cere autorităților recuperarea salariilor acordate nelegal, conform actului de control al Curții de Conturi și sancționarea tuturor celor care au contribuit la intrarea în insolvență a CS Vulcan. Mai presus de toate, însă, protestatarul îi cere primarului Gheorghe Ile excluderea lui Ionel Dorel Șchiopu din toate funcțiile deținute și de pe listele de candidați ale PSD.
 Pe de altă parte, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile,  declară că: „Eu încă nu am primit nicio notificare, mâine dimineață (marți – n.r.) fac mapa. Este în proces, din câte am înțeles, nu are decât să facă ce dorește dânsul. El a fost la mine înainte de proces, anul trecut. Anul acesta nu a fost deloc. Eu nu pot intra într-o polemică, este adevărat. Nu eu, oamenii i-au ales (n.r. conducerea clubului). Eu nu pot să-i demit. Poate să se adreseze organelor competente”.
[slideshow_deploy id=’30675′]