Un hunedorean dat in urmărire natională, prins la Pui

Un suspect aflat în urmărire naţională, cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, comise pe raza comunei Pui, a fost depus în arestul I.P.J. Hunedoara

 646x404

În data de 07.06.2016, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pui au prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Haţeg un suspect de 29 de ani, din comuna Pui, cu antecedente penale, cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Bărbatul, care era urmărit naţional la solicitarea I.P.J. Hunedoara, întrucât se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat cu sprijinul poliţiştilor prahoveni în municipiul Ploieşti şi predat poliţiştilor hunedoreni, pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că bărbatul este prezumtivul autor al unei infracţiuni de furt calificat, comisă în data 01.11.2015, când a sustras din incinta unei biserici ortodoxe mai multe componente audio, în valoare de 2.260 de lei. Acelaşi suspect ar fi sustras, în perioada 2015-2016, diferite bunuri din mai multe imobile aparţinând unor părţi vătămate din comuna Pui, sat Băieşti (scule electrice şi electrocasnice, alimente etc.), creând un prejudiciu ce depăşeşte  3.000 de lei.

Judecătoria Haţeg a confirmat mandatul de arestare preventivă în lipsă emis pe numele suspectului şi a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

[slideshow_deploy id=’13837′]