La CAR Parîngul IFN, România e la ea acasă !

Printre unitățile economice ale Văii Jiului care ies din tipare și uimesc prin originalitatea cu care-și tratează clienții se numără și una dintre cele mai respectate instituții financiare nebancare din Valea Jiului: CAR Parîngul IFN Petroșani.

car1-1

Aici, dincolo de ofertele de economisire și creditare deosebit de atractive, o echipă de oameni tineri fac impresie bună și datorită ținutei pe care o afișează în fața oamenilor care trec pragul biroului central al acestui CAR. Asta deoarece întregul personal al CAR Parîngul IFN poartă, cu o mândrie specifică adevăraților români, una dintre cele mai frumoase piese vestimentare ale costumului național: ia.

car2-1

I-am surprins și noi, într-o zi obișnuită de lucru, pe tinerii din echipa condusă de un alt om deosebit, pentru care România și românismul au valențe aparte în tot ceea ce face, l-am numit aici pe Dumitru Răscolean. Acesta ne spune, cu o evidentă satisfacție, că decizia colegilor săi care alcătuiesc colectivul minunat al CAR Parîngul IFN Petroșani de a transforma ia românească în ”uniformă” de serviciu le aparține în totalitate și întreaga echipă a subscris acestei inițiative care demosntrează că există, chiar și într-un domeniu atât de strict și exact cum este cel financiar, un respect și o bucurie aparte a unor oameni care gândesc, simt și se comportă ca niște adevărați români. Spre cinstea lor și spre onoarea celor care le trec, zi de zi, cu speranțe și încredere, pragul.

[slideshow_deploy id=’30675′]