Fost ministru al Sănătății, Doctor Honoris Causa

Un fost ministru al Sănătății a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Petroșani. Profesorul univ.dr.  Mircea Beuran  de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, a primit  propus titlul de “Doctor Honoris Causa” al Universităţii   din Petroșani. Reputatul medic chirurg se alătură astfel, celorlalte cadre didactice care dețin acest titlu al Universității din Petroșani.

13499541_10209871430360036_143585090_o

“Considerăm că acordarea titlului onorific de Doctor Honoris Causa  ilustrului nostru oaspete, Domnul Profesor univ.dr.  Mircea Beuran  de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, este pe deplin justificată, iar pentru întreaga Comunitate Academică a universității din Petroșani, un motiv de mândrie.  Ne manifestăm convingerea că, prin aceasta, Comunitatea Academică a Universității din Petroșani  a câștigat un membru valoros, care va contribui și pe viitor la dezvoltarea și creșterea prestigiului pe plan intern și internațional al Universității noastre”, a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității Petroșani.

Medicul chirurg  este membru marcant al mai multor asociații de medicină din țară, dar și peste hotare și autorul a sute de tratate de medicină.

Foto: Monika BACIU 

[slideshow_deploy id=’27028′]