Donații pentru centrul social din Colonie

Centrul social din Colonie așteaptă donații. Preotul Octavian Pătrașcu a demarat în urmă cu câţiva ani un proiect prin care are în vedere amenajarea unui centru pentru persoanele vârstnice și pentru mamele și copiii abuzați. Locația este cea a vechii garnizoane.

646x404

”Se desfăşoară proiectul, dar fără bani. Nu avem bani. Am făcut cerere la primărie să vedem dacă ne aprobă”, a spus preotul Octavian Pătrașcu.

Dacă proiectul se va concretiza, aici se va realiza și primul centru din Valea Jiului pentru femeile și copiii abuzați. Potrivit preotului, doar pentru realizarea acoperişului ar mai fi nevoie de circa 200 de mii de  lei.

“Au fost schimbate câteva uşi şi geamuri. Am pus 30 de geamuri noi, dar şi 15 uşir. Acoperişul e făcut doar pe un sfert şi până acum ne-a costat 50 de mii de lei. Am mai avea nevoie de 200 de mii de lei doar pentru acoperiş”, a mai subliniat preotul.

Tototdată, este nevoie şi de realizarea branşamentelor la sistemul de alimentare cu apă potabilă. Administrația locală de la Petroșani a concesionat spațiul celor de la Biserica Sfânta Varvara pentru ca aici să fie amenajat un spațiu pentru persoanele cu situații deosebite.

[slideshow_deploy id=’22083′]