Olimpicii au fost premiați, la Vulcan

Elevii care s-au remarcat la olimpiadele sau concursurile școlare au fost premiați de autoritățile locale de la Vulcan. Sute de elevi au pus educația pe primul plan, iar acum a venit șI răsplata.

olimpicii-de-la-vulcan

Pentru a le crea copiilor un mediu propice de studiu, autorităţile vulcănene au investit în infrastructura şcolară. Aici funcţionează cele mai moderne unităţi de învăţământ, totul numai pentru ca elevii să înveţe.

“Din acest motiv, consiliul local şi primăria au pus un accent deosebit pe învăţământ şi primul proiect mare pe care l-am demarat în Vulcan a fost pentru infrastructura şcolară. Dacă am pierdut o generaţie, vom suferi multe generaţii din cauza asta. Prioritatea numărul 1 sunt şcolile. Astăzi premiem spuma oraşului. Îi premiem pe elevii care au participat la olimpiadele şcolare. Consider că o simplă apreciere a unui copil este binevenită şi ori de câte ori face o faptă bună trebuie lăudat, dar şi când greşeşte nu trebuie certat, ci trebuie atenţionat acolo unde nu a făcut bine” , a mai spus sursa citată.

Municipiul Vulcan este o pepinieră în care se dezvoltă sute de copii premiaţi la toate olimpiadele şcolare.

[slideshow_deploy id=’30675′]