Pensionarii mineri îi scriu lui Dacian Cioloș

 

Premierul României, Dacian Cioloș, va trebui să ofere niște răspunsuri pensionarilor mineri din Valea Jiului. aceștia au ridicat mai multe probleme pe care i le fac cunoscute premierului prin intermediul unei scrisori.

“Noi credem și suntem convinși că a sosit momentul T, de unde nu mai există cale de întoarcere, pentru că în felul acesta nu mai merge, trebuie să fim solidari și să ne unim forțele cu toții și să găsim soluții tehnice adecvate și eficiente pentru reindustrializarea Văii Jiului, a județului Hunedoara și a României și să recladim împreună o nouă țară, pe baze noi, mai bună, mai dreaptă și mai prosperă, în pace și bună înțelegere, iar cei plecați să aibă motive foarte serioase  de a se reîntoarce în țara lor”, arată pensionarii mineri.

Aceștia solicită continuarea unor lucrări, precum cea de la barajul de hidroenergetic de pe râul Baleia-Paroșeni, exploatarea cuarțului de la Uricani, dar și alte lucruri de acest gen. O scrisoare i-a fost adresată și primarului Tiberiu Iacob Ridzi, acestuia solicitându-se demararea unor noi investiții.

 

[slideshow_deploy id=’17636′]

 

 



« (Știre anterioară)