Programul festivităților de deschidere a noului an școlar în municipiul Lupeni

Noul an școlar 2016-2017 debutează la Lupeni cu festivități specifice care vor avea loc la toate unitățile de învățămînt din localitate. la ceremonii vor participa șin reprezentanți ai autorităților administrației locale, ai Poliției, Inspectoratului Școlar și altor instituții publice.

lupeni1-1

Festivitățle dedicate începerii noului an școlar vor debuta la Grupul Școlar Industrial, de la orele 8,00.

La nivelul Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” fstivităților vor avea loc la ora 9,30 (pentru cursanții liceului), de la orele 10,45 pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 2, respectiv de la orele 11,30 pentru elevii de la Școala gimnazială nr. 1.

Tot luni, 12 septembrie, va avea loc și festivitatea de deschidere a anului educațional la noua grădiniță din centrul orașului, evenimentul fiind programat la orele 10,30.

Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță și-a anunțat participarea la festivitățile de deschidere a anului școlar.

”Încă de pe acum vreau să le urez mult succes tuturor elevilor care revin, de astăzi, în băncile școlii. Îi așteaptă un an la capătul căruia vor avea satisfacția de a fi învățar multe lucruri noi. le doresc, în egală măsură, educatorilor, învățătorilor și profesorilor un an școlar bun, cu elevi silitori și rezultate pe măsură”, ne-a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

[slideshow_deploy id=’19661′]