Pictorița Elisabeta Kocsik revine în aenția iubitorilor de artă plastică la Galeria ”Iosif Tellmann” din Lupeni

Apreciat membru al Fundației Culturale ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni, artista Elisabeta Kocsik revine în atenția iubitorilor de artă plastică cu o nouă expoziție personală care urmează a fi vernisată vineri, 16 septembrie 2016, de la orele 16,00 la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni.

afis-kosik

Ajunsă ea însăși la vârsta deplinei ”înțelepciuni” artistice, Elisabeta Kocsik ne invită să admirăm creațiile sale izvorâte, așa cum atât de sugestiv ne stârnește curiozitatea, din… ”Liniștea înțelepciunii”, cum este denumită generic această expoziție.

Pictorița și, totodată, scriitoarea și jurnalista Elisabeta Kocsik din Lupeni s-a fomat la școala maestrului Iosif Tellmann, școală de artă care a dat acestei zone a țării o serie întreagă de artiști remarcabili, în rândul cărora se numără și distinsa artistă.

Vă invităm să-i fiți alături, pentru a gusta din plin din savoarea unor tablouri pline de culoare și înțelepciune, la acest nou vernisaj de artă plastică găzduit de micuța dar atât de primitoarea galerie de artă din municipiul Lupeni.

[slideshow_deploy id=’17636′]