Copiii de la Școala din Jieț au parte de acum și de părinți de… caritate

Pentru cei 17 copii care învață la Școala sătească nr. 4 din Jieț (Petrila), anul școlar a început ceva mai bine ca în alți ani, grație unor oameni de suflet care au răspuns solicitării venite din partea asociației de Cruce Roșie. 

copii1

Înainte de a începe școala, Crucea Roșie Petroșani a rãspuns nevoilor acestor copii și le-au donat rechizite, dulciuri și îmbrãcãminte, iar Carla Gaier, membrã a Crucii Roșii Petrila, a ținut sã împartã bucuria zilei de naștere a fiului sãu cu micuții de la Jieț, oferind un tort, jucãrii și îmbrãcãminte.

Printre cei care a subscris acestui act de caritate s-a numărat și directorul Apa Serv, Costel Avram, de aecastă dată în calitate de membru în conducerea Subfilialei de Crucea Roșie din Petroșani. Acesta și-a asumat, de altfel, calitatea de a deveni un fel de ”protector” al acestei școli și al acestor copii. Cu acest imbold, Costel vram a fost prezent și astăzi la Școala din Jieț, unde mpreună cu alte două doamne dedicate actelor de caritate – Mariana Popa și Ileana Firțulescu – au adus din nou daruri copiilor care învață aici.

”Proiectul social de la Petrila, în care am decis să mă implic, merge înainte ! Aici, parcă mai mult ca în celelalte activități ale mele, mă încăpățânez să mă țin de promisiunile făcute, în primul rând mie însumi dar și față de comunitatea de copii din Jieț. Le mulțumesc, în același timp, doamnelor Ileana Firțulescu și Mariana Popa care sunt motorul actelor de binefacere cărora am subscris. Am fost și astăzi în vizită la acești copii frumoși și voi face, în mod constant, acest lucru. În fiecare săptămână voi merge la școala din Jieț, iar alături de mine, voi mai coopta și alți oameni de suflet, care cred în actul de binefacere făcut semenilor. În rest… cuvintele sunt, cred, de prisos !”, a descris, Costel Avram pe facebook, experiența trăită astăzi la Școala primară de la Jieț.

copii2


copii3


copii4