”Let’s do it, Vulcan !” Un Vulcan cu atitudine, la mare altitudine

Municipalitatea din Vulcan a reușit să mobilizeze probabil cei mai mulți voluntari pentru acțiunea de curățenie derulată astăzi, în cadrul campaniei  „LET’S DO IT ROMANIA”. Câteva sute de vulcăneni, reprezentanți ai tuturor generațiilor și claselor sociale au răspuns acestui proiect și au participat la acțiunile de ecologizare. Alături de ei s-au aflat, firesc, primarul Gheorghe Ile, viceprimaul Cristian Merișanu dar și foarte mulți consilieri locali.

vulcancurat1

Pentru că, în general, municipiul Vulcan este un oraș curat, grație eforturilor depuse în acest sens, zi de zi, de administrația locală și firma de salubritate, acțunea de curățenie inițiată la Vulcan s-a desfășurat în zona turistică de la Pasul Vîlcan unde, din pricina unor turiști certați cu respectul față de natură, o astfel de acțiune de ecologizare era necesară.

”Mulțumesc încă o dată tuturor celor ce astăzi au ales să fie prezenți la acțiunea de ecologizare a mai multor suprafețe din municipiul nostru. Mulțumesc profesorilor care au însoțit elevii la această acțiune integrată în programul național anual de curățenie. Mulțumesc voluntarilor de la Crucea Roșie, pensionarilor, tuturor colegilor și colaboratorilor noștri pentru implicare, pentru prezență și atitudine civică”, a declarat, la finalul activității, primarul Gheorghe Ile.

vulcancurat2


vulcancurat3


vulcancurat4

[slideshow_deploy id=’17636′]