Dascălii din Vulcan au fost oaspeții Administrației Locale, de Ziua Educatorului

profesorivulcanCâteva sute de dascăli din municipiul Vulcan au răspuns invitației lansate de autoritățile publice locale din municipiul Vulcan și au participat, ieri, la petrecerea organizată în cinstea Zilei Mondiale a Educatorului. Aceștia au fost întâmpinați de primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, dar și de numeroși consilieri locali și funcționari publici ai admiistrației de la Vulcan.

”Familia de educatori, învățători, profesori din Vulcan reușește să poarte fiecare generație de copii, de elevi, de tineri, pe drumul cunoașterii, cu rezultate remarcabile. Pentru acest motiv și pentru tot ceea ce doamnele și domnii educatori din comunitatea noastră reușesc să dăruiască vieții Vulcanului, transmit și pe această cale respectul meu, mulțumirea și recunoștința, urările de sănătate, de putere de muncă și împliniri în cariera profesională, care sunt reflectate mai ales prin rezultatele obținute de elevii pregătiți cu multă răbdare, dăruire și profesionalism de toți cei ce alcătuiesc corpul profesoral din Vulcan.La Mulți Ani tut uror!”, le-a transmis primarul Gheorghe Ile dascălilor vulcăneni.

profesorivulcan3Pentru primarul Vulcanului, respectul față de reprezentanții sistemului de educație nu se rezumă însă doar la cuvinte frumoase rostite cu ocazii festive. În ultimii ani, la Vulcan, modernizarea infrastructurii din educație a fost principala prioritate a administrației locale. Importante resurse financiare provente, în principal, din fondurin europene, dar și din resurse de la bugetul local, au fost investite în modernizarea tuturor școlilor din Vulcan, care sunt practic cele mai moderne din județul Hunedoara. Nu întâmplător, în ultimii doi ani, investițiile din școli, grădinițe și de la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” au adus Primăriei Vulcan distincții naționale importante, ultima fiind obținută chiar în cursul săptămânii trecute la Brașov, unde Vulcanul a obținut locul I pe țară din partea Revistei pentru Administrația Publică Locală, pentru succesul proiectului privind modernizarea Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu”.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, sune că investițiile în domeniul educației vor continua și în anii următori la Vulcan, pentru c mai sunt de rezolvat anumite aspecte care țin de modernizarea unor școli și grădinițe. În același timp, Gheorghe Ile spune că școlile și liceul din Vulcan vor avea întotdeauna parte de atenția cuvenită din partea autorităților locale.

profesorivulcan1

***

profesorivulcan2

[slideshow_deploy id=’36590′]