Vrea să fie parlamentar

 

Unele dintre partide deja au anunțat numele candidaților la alegerile parlamentare, însă la Partidul Mișcarea Populară încă se întocmesc listele, iar Bianca Timiș și-a anunțat candidatura chiar pa pagina de socializare.

14572959_1189190141159537_1250728794986281856_n

“Vă impărtășesc astăzi un moment important al vieții mele. Oficial, mi-am exprimat intenția de a candida pentru un mandat de deputat în Parlamentul Românei, din partea Partidului Mișcarea Populară. Am făcut acest pas dupa o analiză personală si, recunosc, încurajată de multi dintre dumneavoastră să continui, să lupt, sa merg mai departe pe acest drum. Stiți bine că sunt un om care pune mult suflet în tot ceea ce face si cred cu convingere că acest aspect este important pentru un om care îsi dorește să se implice activ în viața unei comunități”, scrie pe pagina de socializare, Bianca Timiș, președintele organizației de femei a PMP Hunedoara.

 

Bianca Timiș spune că experiența sa o recomandă în această încercare.

 

“Ce mă recomandă? Dorința de implicare si capacitatea de muncă. Experiența. Cea profesională, dar mai ales experienta de viața. Calitatea de părinte deopotrivă, pentru că ma gândesc la generatia tânăra dar si la cele viitoare. Onestitatea, pentru ca eu nu pot fi cumpărată în vreun fel, sub nici un motiv. Si nu în ultimul rând datoria morala față de numele pe care il port. Nu este un drum usor, dar cu asta sunt obisnuită. Este însă un drum pe care pornesc alaturi de cetățeni, de dumneavoastră. Susținerea fiecaruia este importantă”, mai scrie Binca Timiș.

[slideshow_deploy id=’13837′]