Cadrele didactice se supraveghează reciproc

Aproape 200 de dascăli din județul Hunedoara și-au depus dosarele pentru a participa la concursul pentru ocuparea unui post de director sau director adjunct. Concursul are loc miercuri cu proba scrisă, iar candidații vor fi supravegheați chiar de colegii loc.

post-vacant-director

“Comisia de organizare şi desfăşurare a probelor de concurs anunţă anunţă extragerea în vederea selecţiei supraveghetorilor pentru proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, dintre cadrele didactice nominalizate de către consiliile de administraţie a unităţilor şcolare cu candidaţi validaţi”, arată o infromare a Inspectoratului Școlar Hunedoara.

Tragerea la sorţi va avea loc marţi, 11 octombrie 2016, ora 14,00 în sala Europa de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara. 188 de profesori și-au depus dosarele pentru a participa la concurs. La nivelul județului Hunedoara se organizează concurs pentru ocuparea a 112 posturi de director și 73 de posturi de director adjunct.

[slideshow_deploy id=’27028′]