Ai o idee de afaceri? Primăria Petrila te sprijină

Autoritățile locale de la Petrila vin în sprijinul persoanelor care vor să demareze o afacere. Cei interesați urmează as fi consiliați în vederea pașilor de urmat pentru a obține finanțare pentru derularea unor viitoare afaceri.

primaria_petrila

“Vă facem cunoscut faptul că, Primăria orașului Petrila are intenția de a depune cerere de finanțare în vederea finanțării unui proiect în cadrul Programului Operațional Regional Capital Uman (…) crearea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană. În cazul în care proiectul va fi aprobat șI vom obține finanțare, pentru a participa la activitățile proiectului șI a beneficia de formare profesională, antreprenorială, consultanță, consiliere șI asistență în vederea realizării unui plan de afaceri șI de asemenea, de a participa la competiția de idei de afaceri, finanțabile cu maxim 40.000 de euro/startup vă rugăm să completați chestionarul start-up plus pe care îl găsiți pe site-ul orașului Petrila, www.orașulpetrila.ro”, arată o informare a Primăriei Petrila.

 

Persoanele eligibile pentru a aplica la acest proiect sunt:

  • tinerii cu vârsta peste 18 ani care urmează o formă de învățământ și care doresc să inițieze o afacere
  • persoane fizice (ex. șomeri, persoane inactive, persoane care nu au un loc de muncă și doresc înființarea unei afaceri în scopul creării de noi locuri de muncă) care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în orașul Petrila
  • au reședința sau domiciliul în orașul Petrila

[slideshow_deploy id=’36591′]