Jandarmul hunedorean Alin Marian este din nou campion naţional

Plutonierul adjutant Alin Marian din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara a obţinut un nou titlu de campion cu unul dintre câinii pe care îi pregăteşte, la Campionatul Naţional de Creştere şi Selecţie organizat de Clubul Naţional de Ciobănesc German din România, în perioada 22-23 octombrie 2016, în municipiul Constanţa.

015

Jandarmul a participat la competiţie cu un câine, rasa ciobănesc german, la clasa 9-12 luni, unde s-a confruntat cu alţi 9 concurenţi. La finalul competiţiei, plutonierul adjutant Alin Marian s-a situat cu câine său pe prima poziţie şi a obţinut titlul de campion naţional la această clasă.

Exemplarul canin prezentat de plutonierul adjutant Alin Marian la această competiţie, femela LARA VON MAFI HAUS, de 10 luni, a fost crescută şi pregătită exclusiv de jandarmul hunedorean.

017

Campionatul Naţional de Creştere şi Selecţie organizat de Clubul Naţional de Ciobănesc German din România a reunit peste 130 de exemplare canine din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia. Competiţia a fost arbitrată de Norbert Scharschmidt- arbitru SV.

Obişnuit cu succesul

În ultimii 10 ani, jandarmul Alin Marian a obţinut numeroase titluri de campion cu câinii rasa ciobănesc german pe care îi creşte şi îi pregăteşte, atât la competiţiile naţionale, cât şi internaţionale. Pentru performanţele obţinute şi-a atras aprecierea colegilor, dar şi a celor pasionaţi de creşterea ciobăneştilor germani.

În spatele acestor rezultate deosebite este multă muncă, ambiţie, perseverenţă, precum şi sprijinul permanent al familiei. A trecut de la pasiune la performanţă, fiind un autodidact ambiţios şi serios, care a ajuns un crescător de ciobăneşti germani respectat pe plan naţional şi internaţional.

Pentru rezultatele obţinute Alin Marian a fost ales vicepreşedinte al Clubului de dresaj canin din România, responsabil cu pregătirea ciobăneştilor germani, iar în anul 2015 a organizat, pentru prima dată, Campionatul Naţional de Creştere şi Selecţie în municipiul Deva (ediţia cu cea mai numeroasă participare).

029

[slideshow_deploy id=’13835′]