Vulcanul încheie campania Apa Serv ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi”

canalapa1Campania ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi !” se apropie de final. Astăzi, reprezentanții operatorului regional al serviciilor de canalizare din Valea Jiului, în frunte cu directorul general Costel Avram, au fost prezenți în municipiul Vulcan, pentru a promova mesajul acestei campanii și pentru a le arăta oamenilor că, fiecare dintre ei, poate face diferența între un serviciu cu multe greutăți și unul de cea mai bună calitate, în ceea ce privește canalizarea.

”Alături de alți 70 de colegi de la Apa Serv Valea Jiului am fost astăzi în municipiul Vulcan, pentru a promova campania noastră ce are ca scop îmbunătățirea exploatării sistemului de canalizare. Mă bucur nespus de mult că, din primirea pe care ne-au făcut-o cetățenii Vulcanului, am constatat că deja aceștia erau familiarizați cu demersul nostru. Le mulțumesc cetățenilor din Vulcan pentru încurajări și pentru faptul că au înțeles exact sensul acestei campanii”, a declarat Costel Avram.

canalapa2Directorul general al Apa Serv apreciază că pentru succesul acestei campanii educaționale a beneficiat de un larg concurs din partea majorității salariaților de la Apa Serv. ”Acum, la final, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au intrat în dialog cu noi, în această lună în care am interacționat pe acest subiect al exploatării corecte a sistemului de canalizare. Le mulțumesc, în același timp, colegilor mei și tuturor salariaților Apa Serv care s-au alăturat, în mod voluntar, acestei campanii de conștientizare. Împreună, am făcut o treabă bună, peste tot în localitățile Văii Jiului și vreau să cred că acest lucru se va reflecta și în felul în care cu toții vom culege roadele acestei campanii. Cert este că atât noi cei de la Apa Serv, dar și cetățenii, beneficiarii serviciilor noastre, avem de câștigat dintr-un parteneriat corect și din exploatarea judicioasă a sistemului de alimentare cu apă și canalizare din Valea Jiului”, spune Costel Avram.

Acesta mai arată că, săptămâna viitoare,  campania ” Canalizarea NU este coșul tău de gunoi !” se va încheia, printr-o caravană ciclistă care va străbate toată Valea Jiului, ducând mesajul nostru, potrivit căruia ”Și TU poți face diferența !”

canalapa3

[slideshow_deploy id=’17636′]