16 firme hunedorene în Topul Național al Afacerilor

top-firme-2016Camera de Comerț și Industrie a României va organiza și anul acesta Topul Național al Firmelor, eveniment de gală al business-ului românesc. Evenimentul va avea loc joi, 10 noiembrie 2016, la Romexpo București.

”Barometru al performanței în afaceri, evenimentul organziat de Camera de Comerț și Industrie a României, va premia cele mai performante companii din șase domenii de activitate, respectiv industrie, servicii, comerț, turism, cercetare, dezvoltare și hightech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții”, spune Crinela Gafton, directorul camerei de Comerț și Industrie a județului Hunedoara.

În acest an, regăsim în Topul Naţional al Firmelor, un număr de 161 de companii din judeţul Hunedoara, dintre care 17 sunt clasate pe primul loc. Campionii afacerilor din județul Hunedoara sunt:
– ACOMIN S.A. Deva
– AMADEUS SRL Şoimuş
– ANDRIA CLEAN SRL Deva
– CERURIM S.R.L. Deva
– CLEMED MANAGEMENT S.R.L. Deva
– DISPERS TRANSCOM S.R.L. Deva
– EDOROM METAL SRL Geoagiu
– EUROSPORT DHS SA Deva
– GARDEN DECO DESIGN SRL Deva
– INGECO SRL Deva
– LIVIA INVESTMENT SRL Deva
– PACEHANA PIESE TURNATE S.R.L. Hunedoara
– PARAPHARM SRL Brad
– SARMISMOB SA Deva
– TEHNOFOR STAR SRL Hondol
– TERPENA SRL Orăştie
– VALNICO SRL Deva.

Camera de Comerț și Industrie a județului Huneodara va organiza și un top al firmelor din județul HUnedoara, evenimentul fiind programat pentru data de 25 noiembrie 2016. 

Puteti afla mai multe despre clasamentul realizat de CCIR şi despre ceremonia de decernare a premiilor Topul Național al Firmelor accesând situl oficial al instituței: https://ccir.ro/event/topul-national-al-firmelor-2016/

[slideshow_deploy id=’27028′]