Innomatch 2016 – Conferință și Eveniment Internațional de Întâlniri Bilaterale la ADR Vest Timișoara

banner_originalAgenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, în parteneriat cu Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic, organizează Innomatch 2016 – Conferință și Eveniment Internațional de Întâlniri Bilaterale, în data de 9 noiembrie 2016, la VENUE, Str. Divizia 9 Cavalerie nr. 64, Timișoara.

Evenimentul va fi moderat de către Domnul Cătălin Ștefănescu, realizator şi gazdă a programului Garantat 100% de la TVR.

Innomatch 2016 este un eveniment de business autentic, în cadrul căruia aducem pe scenă manageri și produse innovative din Regiunea Vest. În egală măsură, participanții vor putea participa la o sesiune internațională de întâlniri bilaterale, în vederea stabilirii de noi parteneriate de afaceri în sectoarele tehnologia informației și a comunicațiilor, automotive și agroalimentar.

Pentru înscrieri în vederea participării la eveniment, doritorii sunt invtați să se înregistreze, la ambele secțiuni ale evenimentului, până în data de 8 noiembrie 2016, utilizând link-ul https://www.b2match.eu/innomatch2016.

Participarea la eveniment este gratuită, iar codul vestimentar este business casual.

[slideshow_deploy id=’27028′]