Haralambie Vochițoiu: ”Am plecat de la întâlnirea cu domnul Cioloș cu un gust amar”

Printre participanții la întâlnirea de astăzi a oficialităților din Valea Jiului cu premierul Dacian Cioloș s-a numărat și senatorul Haralambie Vochițoiu. Spre deosebire de ceilalți participanți, Vochițoiu spune că a plecat de la acest eveniment cu un gust amar.

vochitoiu-hary1

 

”Am plecat cu un gust amar e la întâlnirea de astăzi, cu premierul și vicepremierul acestei țări. S-au spus multe lucruri. Dacă o parte din ele se vor realiza, poate se deschide o perspectivă pentru cei ce am mai rămas în Valea Jiului… Personal, am avut un lucru pe care i -am reproșat d-lui Cioloș: faptul ca a alocat, ieri, din banii noștrii, 500 de milioane de lei ca să ÎNCHIDĂ Mina Lupeni și Mina Lonea, în loc să facă parteneriatul public-privat cu investitorul privat german Scharfstein care este dispus să investească până la 500 mil € pentru a DEZVOLTA mineritul și activitatea energetică în județul Hunedoara!”, spune Vochițoiu.

Acesta mai arată că le-a reproșat și primarilor din Valea Jiului, la întîlnirea cu delegația guvernamentală, faptul că nu accesează bani pe care- au la dispoziție la Ministerul Dezvoltării pentru a reabilita magistrala de termoficare. Dl.  Dîncu m-a aprobat… În sală însă era un iz de campanie electorală! Mi-e teamă că dl. Cioloș a băut multa apă din Dâmbovița… O remarcă pe care o mai am de făcut: din toate planurile, strategiile și discuțiile de astăzu lipsește zona privată! IMM-urile, cele ce produc banii nu sunt consultate deloc! Și azi, în jurul mesei, am fost doar slujbași ai statului… Unul chiar al Uniunii Suprastatale! Și ca să-l trezesc la realitate pe dl. Cioloș, după toate mulțumirile siropoase ale primarilor, i am spus că se află în orașul care a dat, din nefericire, ultima victimă de la Colectiv, așa că și el are pentru ce să ne… mulțumească. E vorba de Radu Sienerth, Dumnezeu să- l ocrotească în ceruri!”, spune senatorul Haralambie Vochițoiu, într-o postare făcută pe pagina sa de socializare.

[slideshow_deploy id=’36590′]