Angajări pe salarii de până la 2.400 lei net lunar. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă în această perioadă în ţară, cum e plătită şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

bani

O compania multinaţională angajează pe postul de asistentă manager.

Printre atribuţiile postului se numără recepţia şi comunicarea cu clienţii, sarcini de secretariat, implicarea în realizarea unor prezentări sau a unor materiale pentru clienţi, activitatea de corespondenţă (electronică şi scrisori), actualizarea agendelor de lucru, spun recrutorii.
Angajatorii ofertează candidatele cu un pachet salarial de 2.000 lei net lunar, format din salariu net şi bonusuri, cu program de lucru fără activitate în zilele de repaus legal şi în zilele de sărbători legale, precum şi cu mediu de lucru profesionist.
Candidata potrivită pentru acest post este absolventă de studii superioare, necăsătorită, are excelente abilităţi de comunicare, cunoaşte foarte bine limba engleză. Seriozitatea, stabilitatea, loialitatea sunt obligatorii pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare. Sunt avantajate la angajare candidatele cu experienţă în posturi similare, în secretariat, recepţie sau domenii conexe.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează montator mobilă pe un salariu net de 2.000 lei lunar.
Angajatorii caută pentru acest post o persoană tânără, dinamică, cu rezistenţă fizică, care are cunoştinţe de bază în domeniul asamblării mobilei, care e atentă la detalii, respectuoasă cu clienţii şi colegii, punctuală şi responsabilă.

Informaţii complete despre acest loc de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează electricieni pe care-i ofertează cu salarii nete cuprinse între 1.400 lei şi 2.400 lei lunar şi contract de muncă.
Sunt eligibili pentru acest post şi electricienii fără atestat şi cei fără experienţă în domeniu. E obligatoriu însă pentru acest post să nu aibă cazier judiciar.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un complex turistic clasificat la patru stele angajează pe postul de recepţioner.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care încep de la 1.500 lei lunar, bonuri de masă în valoare de 150 lei, o masă zilnic.
Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte foarte bine limba engleză, ştie să lucreze la PC, e orientat către clienţi şi detalii, are foarte bune abilităţi de comunicare, are aspect plăcut, prezenţă agreabilă, e amabil.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

romaniatv.net
[slideshow_deploy id=’24093′]