CEH intră în insolvență, din nou?

Alba-neagra se joacă cu Complexul Energetic Hunedoara. Azi e în insolvență, mâine poate nu mai este. Nici nu a ieșit bine din insolvență că CEH din nou se confruntă cu o astfel de cerere.

ceh1

Un creditor al societății cere instanței deschiderea insolvenței Complexului Energetic Hunedoara. Armoir Security, firmă de pază aflată la rândul său în insolvență, cere instanței să declare insolvența Complexului Energetic Hunedoara. Dosarul a fost înregiustrat pe rolul Tribunalului Hunedoara, însă deocamdată nu a fost stabilită o dată pentru judecarea cauzei. Potrivit datelor centralizate de fostul administrator judiciar al Complexului Energetic Hunedoara, firma de pază are de recuperat de la CEH 3,131,950 lei. CEH are datorii de 2,279,867,008.88 LEI și 1,277,327.17 EURO, însă acceptate de administratorul judiciar au fost creanțe în valoare de 1,435,781,726.22 LEI. Sindicaliștii susțin că oricând există riscul ca unul dintre creditori să ceară, din nou instanței intrarea în insolvență a CEH.

“CEH poate intra oricând în insolvență, dar prima dată trebuie să vină motivarea de la Curtea de Apel Alba Iulia care a anulat această procedură. Insolvența e singura noastră salvare”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

[slideshow_deploy id=’27126′]« (Știre anterioară)