O clasă de la secția maghiară a Colegiului Național “Mihai Eminescu” Petroșani a fost renovată de un grup de voluntari de la E-ON ENERGIE S.A.

Săptămâna trecută, mai exact în data de 10 noiembrie 2016, un grup de voluntari de la E-ON Energie S.A. au renovat o sală de clasă a Secției maghiare de la Școala Gimnazială “Avram Stanca” – structură a Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Petroșani. Voluntarii au reparat și zugrăvit pereții clasei, au lăcuit podeaua precum și diverse alte reparații necesare. De asemenea au înlocuit  corpuri de iluminat cu unele noi, avand consum redus de electricitate.

10-noiembrie-2016-voluntari-eon-002

“Ne-am propus să fim aproape cu adevarat de comunitate și să venim în întâmpinarea nevoilor acesteia. Am sustinut și sustinem în continuare educația, deoarece făra educație nu avem niciun viitor, și de aceea dorim prin aceste acțiuni să oferim sprijin unitatilor școlare și implicit comunității” ne-a declarat unul dintre voluntari.

De asemenea voluntarii au făcut un gest deosebit aducând bucurie celor peste 100 de elevi al școlii care au primit câte un pachet cu dulciuri.

„Suntem impresionați de gestul  acestor oameni  deosebiți.  Ce poate fi mai minunat decât să fi prezent între oameni, să-i ajuți necondiționat și să sădești un zâmbet pe chipul copiilor. Mulțumim  voluntarilor pentru bunătatea, dăruirea și generozitatea lor” a declarat d-na  prof. Vodilă Izabela, director adjunct al Colegiului Național “Mihai Eminescu” Petroșani și cordonator al secției maghiare.

10-noiembrie-2016-voluntari-eon-007